info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Hledání inspirace na Creativeworld 2019

Neustále se snažíme nasávat novou inspiraci, hledat zajímavé výtvarné techniky a nové produkty, které by se vám mohly líbit. Proto jsme konec ledna - termín veletrhu Creativeworld v německém Frankfurtu nad Mohanem měli v našich diářích napsaný dlouho dopředu.
 
8. ročník tohoto oblíbeného veletrhu výtvarných, kreativních, uměleckých a hobby potřeb nás přivítal s otevřenou náručí a splnil všechna naše očekávání. Vystavovatelé přijeli ukázat své nejlepší produkty a pochlubit se s tím, co je ve světě umění, tvoření a řemesel nového. Veletrh má jedno nepopiratelné kouzlo - i ty nejobyčejnější věci jsou najednou neobyčejné a stojí alespoň za prohlédnutí. A tak nás k návštěvě nalákal i stánek se štětci nebo stuhami a nebylo to o nic méně zajímavé než expozice náročnějších kreativních technik, jako malování na textilie nebo pletení z pedigu. Krásné produkty jsme objevili mezi prodejci barev, oslnilo nás i nepřeberné množství originálních šablon nebo papírů pro decoupage.

Celý den jsme sbírali kontakty a představovali vytvořímsi.cz prodejcům z různých koutů světa a věříme, že se nám podařilo navázat několik velmi zajímavých obchodních partnerství.
Těšíme se, až vám nové produkty budeme moci představit, a doufáme, že se k nám pro ně budete rádi vracet. 
 
Už teď si píšeme termín dalšího ročníku frankfurtského veletrhu, třeba se tam příští rok uvidíme!