info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Inspirace v kruzích

Jednoduchým kruhovým dekoracím jsme, přiznáváme bez mučení, zcela propadli. Od té doby, co je nabízíme v našem sortimentu (tady) pořád zkoušíme něco tvořit. Podzim k trošce tvoření přímo vybízí, nejenže u hrnku dobrého čaje a s pískáním větru za okny se tvoří nejlépe, ale hlavně začíná období věnců a přírodních dekorací a k tomu jsou naše kruhy prostě ideální. 

Ukážeme vám několik našich oblíbených inspirací, ať si můžete lépe představit, k čemu všemu se daji kruhy využít. 

1) V jednoduchosti je síla krása

Kruhy samy o sobě jsou na pohled atraktivní dekorace, proto netroufáte-li si na velkolepé tvoření, nebo pokud jen preferujete jednoduchost, ozdobte kruh větvičkou eukalyptu, chvojím nebo třeba květy z papíru. K přírodním dekoracím skvěle pasují naše dřevěné výřezy, které můžete samostatně odekorovat, nebo použít čistě přírodně. Výřezy hledejte v této kategorii

2) Nebojte se toho! 
Kruhy zvládnou i mohutnější dekor, tak proč se do toho nevložit pořádně? Využijte darů zahrady či lesa, dobře budou vypadat i umělé květy. Výsledek už je jen na vás. Můžete obmotat celou délku kruhu nebo nechat kousek neozdobený a dát tak základu lépe vyniknout. Zdobení přírodninami může vypadat nesnadně, ale s pomocí obyčejného drátku nebo tavicí pistole to nic není. Základ máte a to je nejdůležitější. 

3) Lapte zlé sny 
Kruhy vám skvěle poslouží jako základ pro indiánské lapače snů. Kromě svých údajných magických sil, jsou lapače v poslední době velmi oblíbené a atraktivní dekorace našich domácností a s trochou nadšení do tvoření si během pár chvil vytvoříte svůj vlastní, přesně na míru své duši i interiéru. Nechte se inspirovat legendami starých indiánských kmenů a pusťte se do toho. 

4) Dva jsou víc než jeden
Nebojte se kombinovat více kruhů. Už teď vám nabízíme dvě velikosti (13 a 20 cm), které dohromady vypadají nádherně. S pomocí více kruhů najednou vytvoříte efektní ozdobu zdi nebo vchodových dveří. Omezovat se nemusíte ani při výrobe lapačů. Kruhy snadno spletete k sobě, přichytíte jemným drátkem nebo přitavíte v místě, které zakryjí další ozdoby. 
 

Ať už vás kruhy inspirovaly k jakémukoliv tvoření, důležité je začít. A my budeme rádi, když se nám se svým výsledkem pochlubíte na našich sociálních sítích

                                                       
                                                                                                                                                                                                 fotografie jsou ilustrační, pocházejí z www.pinterest.com.