info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Jaro na vytvorimsi.cz

 S nastupujícím jarem se nám chce tvořit čím dál tím více a tak jsme se zaměřili i na novinky v sortimentu. Spoustu z nich jsme si vyhlídli na veletrhu Creativity ve Frankfurtu nad Mohanem, jiné pro vás plánujeme již delší dobu. Teď vám je pomalu představíme a budou vám k dispozici pro vaše tvoření. 

 Jako první jsme rozšířili sortiment papírů pro scrapbooking. Kromě našich stálic teď najdete v nabídce i sezónní produkty (aktuálně na vás čekají papíry pro vaše jarní a velikonoční tvoření), velkou sbírku květinových motivů nebo papíry v oblíbených a moderních barvách. 


Vzhledem k tomu, že Velikonce jsou už za rohem, velká část novinek se týká právě jich. Do skladu nám dohopkali zajíci ze dřeva nebo papíru, kteří jsou ideální na další tvoření. Přidali jsme velikonoční motivy také mezi ubrousky, víme totiž, že Velikoce je jedno z období, kdy ubrousková technika decoupage slaví největší úspěch. 

 
Své fanoušky si, věříme, najdou i nové produkty, které respektují trend udržitelnosti a jsou vyrobené z přírodních a recyklovatelných materiálů. První vlaštovkou je třeba jako-kožená papírová taška, která vypadá jako kožená, ale zároveň má všechny dobré vlastnosti papíru - snese proto spoustu kreativních technik. 

Chybí-li vám v našem sortimentu něco dalšího, nebo toužíte-li po něčem speciálním, dejte nám vědět. Uvidíme, co se s tím dá udělat.