info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Co se vzpomínkami na léto

Léto už nás definitivně opouští a nám nezbývá nic jiného, než si ještě chvíli hýčkat pocity letního volna a bezstarostnosti a snažit se si uchovat všechny ty krásné vzpomínky dost dlouho na to, abychom společně přečkali podzimní plískanice i zimní mrazy. 

Sepsali jsme pro vás 3 snadné způsoby, jak s letošními vzpomínkami naložit, aby nám ještě dlouho dělaly radost. 

1) TA NEJHEZČÍ FOTKA Z DOVOLENÉ 
Všichni uděláme na dovolené desítky, leckdy i stovky fotek, zachytíme každou hezkou chvíli, v hlavě nám ale nakonec stejně uvíznou jen ty nejkrásnější momenty. A přesně tyto fotografie si zaslouží čestné místo. V našem sortimentu najdete kvalitní fotorámečky se skleněnou výplní, která ochrání fotografie před prachem i rychlým blednutím barev. Rámeček snadno dotvoříte podle svých představ některou z kreativních technik. Pomocí akrylových barev snadno změníte barvu rámu a dál můžete pokračovat použitím ubrouskové techniky decoupage nebo rámeček vylepšit svými ručně sbíranými mořskými mušlemi. 
Návod, jak vylepšit rámeček pomocí překližkových výřezů z našeho sortimentu, jsme pro vás sepsali už dříve. Můžete si jej nastudovat přímo tady

2) KRABIČKA NA MALÉ POKLADY 
 
Odvážíte si z dovolené kapsy plné drobných mušlí, kamínků nebo netradičních vstupenek z atrakcí? A doma je vám líto všechny tyto vzpomínky vyhodit, ale zároveň si říkáte, kam s nimi? Pořiďte svým vzpomínkám důstojné bydlení v dřevěné krabičce ze zavíráním. Uklizeny je máte raz dva a všechny tam na vás počkají, až budete mít chuť si letní zážitky někdy oživit. 
Dřevěné krabičky nabízíme v několika velikostech a typech a stejně jako výše zmíněný rámeček je můžete dotvořit podle svého gusta. Krabičkám velmi sluší ubrousková technika decoupage, my vám navíc nabízíme spoustu druhů ubrousků s vyloženě prázdninovými motivy - ať už jsou to prázdninové destinace, mořský svět nebo letní kvítí
 
3) LAPAČ SNŮ A VZPOMÍNEK
Pokud jste si od moře dovezli zásobu mušliček a chtěli byste je mít pořád na očích, zakomponujte je do jednoduchého lapače snů. Základ lapačů tvoří drátěný kruh, který u nás nabízíme ve dvou velikostech. Zbytek už je jen na vás a na vaší fantazii. Tradice lapačů snů pochází od indiánských kmenů, které věří, že se do lapačů zachytí špatné sny a energie a to dobré se během spánku vrátí zpátky. Lapače snů jsou stále oblíbenější i u nás, jestliže sami ještě žádný nemáte, možná je ten pravý čas to také vyzkoušet. 
Pokud na noční můry netrpíte, můžete si vytvořit drátěný věnec a letní vzpomínky zakomponovat do něj. I tady vám jako základ poslouží náš drátěný kruh. Více inspirace najdete třeba na naší facebookové stránce

Budeme rádi, když se se svým tvořením pochlubíte právě na našich sociálních sítí a pošlete dál pořádnou dávku inspirace.