info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Vánoční dekorace last minute

 Pokud letos vánoční dekoraci tak úplně nestíháte a je vám to trošku líto, nezoufejte. Máme pro vás tři tipy na super jednoduché vánoční tvoření, které vám nezabere ani deset minut a přece dodá domovu tu kouzelnou vánoční atmosféru. 

1) Stará větev, hodně muziky 
Pokud stejně jako my letos vyznáváte přírodní tóny a nosíte domů z procházek chvojí nebo větvičky, máte z půlky vyhráno. Větvičky stačí ubytovat do nevyužívaného džbánku, konvičky nebo vázy, přidat ozdoby a s vánoční atmosférou máte vymalováno. My jsme použili naše dřevěné výřezy sněhových vloček. Nejvíc času nám zabralo uvázání titěrných uzlíků na provázku, zbytek byl hotový dřív, než řeknete vanilkový rohlíček. 

2) Nevažte se, navažte si 
Pokud už opravdu, ale opravdu nestíháte nic vymýšlet, nemusíte rezignovaně vytahovat ze sklepa plastového Santu, pomůžou vám naše zimní závěsy. My jsme jich pár navěsili ke světlu nad jídelním stolem, budeme tak mít krásnou výzdobu nejen u štědrovečerní věčeře, ale klidně až do Tří králů. A pokud přecejenom najdete dvě volné minutky navíc, přidejte k závěsům i pár větví chvojí. Vůně jehličí je totiž to jediné, s čím vám pomoci neumíme. 

3) Ozdobte, co leží ladem 
Vánoční parádu udělá i obyčejná keramická mísa, která jindy leží zapomenutá ve skříni. Pokud je moc malá na ovoce nebo moc velká na vosí úly a linecké, určitě bude tak akorát na naši sadu dřevěných domečků a nějakou tu svíčku, co zbyla z výroby adventního věnce. Dozdobíte šiškou z poslední procházky do lesa, kouskem mechu nebo skořice a je to. Zabralo to sotva pár minut a máte výzdobu na celé svátky (a klidně až do Velikonoc, domečky se totiž nezkazí). 



Přejeme vám, ať vám jdou vánoční dekorace od ruky a nezapomeňte se nám 
pochlubit na našich sociálních sítích, zajímá nás to!