info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Vánoční embosování

Hlava plná neodbytných nápadů, ruce roztřesené nedočkavostí a vy přesto nevíte, do čeho se pustit dřív? Takhle v půli listopadu, před Vánocemi, z toho můžete být nesví víc než jindy. Ať patříte k váhavým a nebo těm, kteří s tvořením teprve začínají, máme pro vás bezva tip. 

Vyřezávání a embosing

Vyzkoušejte embosování!
V době předvánoční i kterékoliv jiné nápad k nezaplacení. Jednoduchý, efektní, kombinovatelný s jinými výtvarnými technikami a zejména mnohostranného využití. Stačí základní vybavení, fantazie bez hranic a výsledek vás zaručeně potěší. Ponořte se s námi do tajů embosování a vdechněte nový život papíru, kartonu či plsti.
Základem techniky je kvalitní embosovací strojek. Ten většinou zakoupíte v sadě se silikonovou podložkou a tvrdou akrylovou řezací deskou, někdy i embosovací a řezací šablonou. S těmi se pak dějí ta pravá kouzla. Která kreativní duše by v čase předvánočním nepřemýšlela nad neobvyklým, vlastnoručně vyrobeným přáním nebo jmenovkami na sváteční stůl? Ke zdobení drobnější plochy dokonale padnou ozdobné embosovací rožky či některá z krajkových vyřezávacích šablon. A pokud se ve vašem embosovacím inventáři objeví embosovací kapsa Vánoce, máte zkrátka dobře nabito. V kombinaci s barvou, vyřezaným motivem či písmeny se vám pod rukama zrodí malé umělecké dílo. Popřejte svým nejbližším originálem a ani obálku nenuťte jít za Popelku!
Nejzastoupenější položkou ve výčtu embosovaných výrobků mohou být bezesporu přímo vánoční dárečky. Co takhle tematická sada obrázků nad pracovní stůl či nad postel? Embosujte, vyřezávejte a dobarvujte! Naložte samotáři sbírku motýlůvyznejte své lásce nekonečný cit! Zatopte mlsounovi řádnou dávkou chili papriček a zahradníkovi v zimě dopřejte pestře rozkvetlý záhon  Popusťte uzdu představivosti a uvidíte, kolika obdarovaným rozjasníte tvář.


 
Ještě vás svrbí ruce? Nebo už tvoříte? Tak to psssssst… Nebudeme rušit.