info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Lapače snů

Někdo z lásky k nim chodívá spát se slepicemi, jiný jejich vizionářstvím opovrhuje. Někdo bere každé ráno tužku do ruky, aby si z nich zapsal, co mu paměť stačí sdělit. Jinému v poledne zůstává jen zastřený pocit.

Sny. Bezbřehá království, ve kterých na vás nikdo nemůže. Ale v nich samotných se přihodí ledacos. Dosud nenarození mluví se zemřelými a zarytí nepřátelé pijí u jednoho stolu. Nejtajnější přání se snoubí se skrytými děsy a věci, které přes den schováváme pod pokličku, předvedou, kam až sahají jejich zákeřná chapadla.

A přitom… Vzpomínáte, jak jste upadali do snů v čase dětství? Jak jste na křídlech nejjemnější fantazie opouštěli břehy pozemského světa a v bezčasí snů prožívali všechny krásy, které vám realita odepřela? Každá radost byla dvojnásobná a v žádné hře vás neomezovala pravidla. Prožívat tak sny jako dítě! Bez přiznaných bolestí a strachů…

Zbavte se předsudků k legendám a setřeste ze sebe noční můry. Staňte se sami sobě dítětem a indiánskou matkou zároveň. Zázračný kruh lapače snů už dobře znáte. Co takhle svěřit spánek noční hvězdě? I ta svými hroty opisuje kruh – symbol světa i nekonečna. Uvelebte se v samotném středu vesmíru a nechejte se hýčkat pevně spletenou sítí. Právě ona jímá těžké sny a s prvními slunečními paprsky je proměňuje v prach. Naopak to dobré a poučné nechávají uzlíky sítě proudit rovnou do vašeho spánku.
Nedovolte svým přízrakům vystoupit z dlouhé noční tmy. Vždyť nová a nová jara na sebe nenechají čekat. Usedněte k pracovnímu stolu a vyčarujte si vlastním lapačem snů noci jako na obláčcích.