info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Pro milovníky plánování

Také patříte mezi ty z nás, kteří rádi plánujeme, udržujeme naše diáře vyšperkované a pořád po ruce a papírenské zboží na nás funguje jako magnet? Ano? Tak to jste tady správně. 
Při vybírání nového zboží myslíme i na lidi, kteří mají rádi šustění papíru a stále rozšiřujeme nabídku dekorativních papírových archů, ozdobných doplňků nebo samolepek. Pojďte si společně s námi projít vším, co pro vás - milovníky papírování a plánování - máme.

Naši prohlídku nemůžeme začít nikde jinde než u atraktivních scrapbookových papírů, ze kterých vyrobíte třeba vlastní obaly na deníky a notesy, přidáte do kroužkové vazby svých diářů vlastní rozdělovače nebo jednotlivými výstřižky ozdobíte strohé, bílé stránky. Ke spoustě papírů si navíc u nás můžete pořídit ladící washi pásky. 

Když už mluvíme o dekoračních páskách, ty by neměly žádnému milovnkovi plánování chybět. Až když začnete s páskami poprvé pracovat, zjistíte, o co všechno jste dříve přicházeli. Stačí malý kousek a diář nebo deník začnou vypadat úplně jinak. Navíc mohou sloužit jako záložky, které ale nikdy nevytratíte.Washi pásky navíc můžete použít na dalších 100 1 způsob, za pár chvilek si tak můžete s pomocí obyčejné pásky sladit celý pracovní prostor. 

Stejně jako washi pásky, i "obyčejné" samolepky umí papíru vdechnout nový život nebo vyznačit to, co je opravdu důležité. Mezi nabídkou samolepek si vyberete jak ty dekorační, které mají skutečně jen zdobit, tak ty, které vám prakticky poslouží - čísla nebo písmena. A pokud byste rádi lepení povýšili ještě o stupínek výše, nebojte se využít ani malé dřevěné dekorace. Díky květinám, listům, klíčům nebo třeba beruškám máte téměř nevyčerpatelné možnosti zdobení. Dřevěné dekorace navíc můžete nechat buďto v jejich přírodním kabátku, nebo si je nabarvit podle svých představ. Když už budete vybírat dřevěné dekorace, nezapomeňte se podívat i na ostatní dekorativní drobnosti. V této kategorii si můžete vybrat ozdobné kovové rožky na stránky, nejrozmanitější ornamenty nebo třeba ozdobné hřebíčky. Dřevěné a kovové ozdoby mezi sebou můžete pohodlně kombinovat a stále hledat další možnosti. 

Ve výčtu by nám neměla chybět ani dřevěná razítka. Možná na ně občas zapomínáme, ale i obyčejné tiskátko dokáže z průměrného notesu udělat deník vašeho života. Pokud se rozhodnete pro tuhle dekorativních techniku, budou na vás čekat více než dvě stovky razítek, od těch roztomile jednoduchých, až po složité dřevěné výřezy. Na razítkách je navíc zábavné i to, že se dá kreativně kombinovat jejich barva a s naším malým tipem vám vydrží prakticky na vždycky. 

A na konec jsme si nechali něco pro fajnšmerky, kteří svou zálibu v papírování dotáhli téměř k dokonalosti. Nemluvíme o nikom jiném, než o dopisářích. Pokud se ještě v době SMS zpráv a emailů rádi vracíte k poštovním schránkám a na psaní a posílání dopisů nedáte dopustit, budete nadšení z naší nabídky dekorativních vosků a pečetidel. Nově jsme pro vás také zařadili malou-velkou pomoc a sice lžičky na roztavení vosků, takže už vám nic nebrání v tom, abyste si své dopisní chvilky opravdu užili. 

Doufáme, že vás náš široký sortiment dekorativních papírenských předmětů baví stejně jako nás a že se díky nim obyčejné psaní do diářů nebo deníků stane oblíbeným rituálem.