info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

(Skrytá) krása dřevěných bedýnek

Mohlo by se zdát, že dřevěné bedýnky jsou ryze praktická věc a do dekorativních předmětů mají daleko. My si to ale nemyslíme. 

Pro nás jsou bedýnky krásné samy o sobě a několikrát jsme se přesvědčili, že se hodí snad do každého interiéru. Pokud jste příznivci přírodních materiálů a nepotrpíte si na přílišné zdobení, určitě oceníte, že jsme do našeho sortimentu vybrali právě takové, které se mohou pyšnit světlým dřevem bez vad na kráse. Tak jak jsou, zapadnou do domácností milovníků dřeva, zemitých barev a přírodních tónů. Vypadají skvěle v ranním slunci i v přítmí teplého světla lampy.   

Dnes vás ale chceme naťuknout k tomu, abyste vyzkoušeli, v co všechno se bedýnky snadno promění, a jak se s nimi můžete tvořičsky vyřádit.
 
Nejjednodušší samozřejmě je, zanechat bedýnkám jejich úložnou funkci a jenom dotvořit jejich přirozenou krásu. Dřevo snese téměř vše, od nátěru akrylovými barvami, dozdobení dřevěnými výřezy nebo dekoračními kamínky, až po oblíbenou techniku ubrouskování čili decoupage. Snadno tak vykouzlíte dekorativní úložný prostor třeba na hračky, časopisy nebo deky. Na balkoně nebo zahradě využijte bedýnky k pěstování bylinek nebo květin, rázem tak budete mít své pěstitelské pokusy pěkně organizované a navíc to bude krásně vypadat. 
Pokud potřebujete s bedýnkou často manipulovat, přidejte jí malá kolečka. Vzhled se promění a na stupnici praktičnosti poskočí bedýnka o několik bodů. 
Máte-li ale chvíli čas a chuť, přeměňte obyčejnou bedýnky v něco speciálního. S trochou domácího kutilství z nich vykouzlíte originální nástěnné poličky nebo celou úložnou sestavu. Pokud vám to prostor a zařízení ložnice dovolí, velmi atraktivně vypadají bedny jako noční stolky, případně jako odkládací stolečky na drobnosti v předsíních či obývacích pokojích. 

A netřeba zapomínat ani na naše zvířecí miláčky. Oni naše snažení sice příliš neocení, ale originální pelech pro kočku nebo malého psa dodá interiéru správný šmrnc a punc originality. Jednoduše vyplňte bedýnku polštářkem a vsaďte se, že hlavně u koček je úspěch zaručen. 


My jsme našim bedýnkám naprosto propadli. Plánujeme si s nimi dozdobit domácnost a využít jejich dekorativní potenciál, který na první pohled možná ne každý uvidí. Při hledání inspirace jsme našli několik krásných nápadů. Rádi se s nimi podělíme, nakoukněte do galerie na našem profilu na Pinterestu
Budeme rádi, pokud se necháte inspirovat stejně jako my. 

Rozhodnete-li se do něčeho pustit, dejte nám to vědět na našich sociálních sítích, zajímá nás to!