info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Ubrouskové kraslice


I při velikonočním tvořením můžete použít jednu z nejhezčích, ale zároveň nejsnadnějších technik dekorování - ubrouskovou metodu decoupage. Decoupage můžete ozdobit normální vajíčka, která o velikonočním pondělí rozdáte koledníkům (pár inspirací jsme si připnuli na nástěnku na našem Pinterestu), ale neméně krásné budou i zdobné dřevěné výřezy. Nabídku výřezů jsme pro vás před Velikonocemi rozšířili, tematicky jarně a velikonočně laděných jich teď nabízíme několik desítek. Najdete mezi nimi jak variace na velikonoční kraslice, tak jarní zvířátka nebo květiny. 

To nejdůležitější, co k ubrouskové technice potřebujete, je samotný ubrousek. V našem sortimentu jich najdete bez přehánění stovky, ty velikonoční jsme vám dali na jednu hromádku, ať je nemusíte dlouho hledat. Při tvoření se ale nenechte ničím omezovat, důležité je naslouchat své fantazii, tak se nebojte vybrat si i mezi ostatními. Vajíčko s žirafou? A proč ne?  
Pokud už máte z ubrousků vybrané ty nejlepší, zkontrolujte, jestli máte vše, co budete k tvoření potřebovat. Nezapomeňte doplnit zásoby akrylových barev, tmelů nebo laků a lepidel

Takto ozdobené výřezy pak můžete využít dál jako zápichy, do velikonoční vazby nebo při prostírání velikonočního stolu.