info@vytvorimsi.cz +420 603 707 020
Váš košík
je prázdný
Zobrazit kategorie

Vánoční tvoření

„Můžeme si povídat o Vánocích?“
Škemrají vaše děti také tak? Ať už s ratolestmi nebo bez, Vánoce můžete nejen probírat, ale zejména tvořit! Dříve než vás v nejvyšší čas smete vlna „nejsenzačnějších“ trendy vánočních námětů k vyzdobení domu, zahrady nebo třeba jen svátečního stolu, jsme tu my s předvánočním miniseriálem věnovaným neodolatelným dřevěným mandalám.
Křehké, ve tvarech přesné a kresbou dokonalé. Právě takové jsou drobné dřevěné ozdůbky s vizáží sněhových vloček a s neskutečným množstvím uplatnění. S využitím dalších materiálů jako barev na dřevo, glitrů, křišťálové tříště, filcu, provázků, stuh nebo dřevěných krabiček v kombinaci s přírodním materiálem vyrobíte působivou, a přitom nevtíravě krásnou vánoční dekoraci.


 
Pojďme na mandaly pěkně pozvolna, abychom nevyplašili jejich přirozenou krásu. 
Zprvu stačí málo – drobný barevný detail pro zvýraznění dokonalé linie kruhu. Zvolte z naší nabídky barvu vašich Vánoc a zdůrazněte půvab drobných ozdob. Z jednoduchých dřevěných komponentů se rázem stanou originály. Navažte je na stuhy či přírodní provázek a kam s nimi? Na místo, odkud vám příchod vánočního času rozhodně neuteče.
Za oknem padla tma, jen přes světlo pouliční lampy prosvítá třepetání sněhových vloček. Andělská hmota ve chvíli pokryje celou krajinu. A v její bělobě se ztratí každá šmouha, která přes rok na kom ulpěla. Tiše sněží. Jen to okno do ulice setrvává v tichém očekávání nadcházejícího adventu. Tlumená vůně dřeva a sotva zaschlých barev doprovází typickou vůni chvojí. Vánoční čas se pomalu hlásí o své.